Nota

Accesul la Spa este posibil in functie de reglementarile aflate in vigoare la data cazarii!!

SPA Hercules

              SPA HERCULES – Un rasfat al simturilor

“RASFATUL, RELAXAREA, RAFINAMENTUL SI STAREA DE BINE FAC PARTE DIN ALCHIMIA FERICIRII”
SPA HERCULES va pune la dispozitie ritualuri de relaxare, tratamente si pachete special concepute sa va imbunatateasca starea de sanatate si sa va redea echilibrul dintre trup si suflet de care aveti nevoie.  Va propunem sa evadati din rutina zilnica si sa descoperiti cele 4 cabinete de terapie special concepute pentru nevoile si dorintele dumneavoastra. Va intampinam cu ritualiri senzoriale pentru fata si corp, masaje si tratamente menite sa inlature stresul si oboseala, sa redobandeasca buna dispozitie, dedicate celor care isi doresc sa revina la forma maxima psiho-fizica prin imbinarea unor terapii ce revigoreaza trupul si mintea si a unei vacante relaxante.

MASAJ

MASAJ TERAPEUTIC cu ulei de lavanda, ulei oriental, ulei yogi : urmareste detensionarea musculaturii, inlatura semnele evidente ale oboselii 30 min

GOMAJ- cea mai buna alegere inaintea unui masaj sau tratament corporal, indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii si tonifica pielea.
Gomaj facial cu migdale si shea caise
Pachet goma j facial + masaj hidratare
Gomaj corporal cu migdale
Pachet gomaj corporal + masaj cu crema hidratanta cu ciocolata – un rasfat si un deliciu , o placere cu zero calorii ,hidrateaza, catifeleaza si tonifica pielea.

HIDROTERAPIE

Relaxare prin hidroterapie
Hidroterapia este o metoda traditionala de tratament, utilizata din timpuri stravechi de catre popoarele Imperiului Roman. In functie de temperatura apei folosite efectele sunt: tonifiant: intre 20-30 oC (aplicatie rece); sedativ relaxant: intre 35-38 oC (aplicatie calda); vasomotor: aplicatie alternanta (cald-rece alternativ). procedura alternanta debuteaza cu aplicatia calda si se termina cu aplicatia rece, alternanta realizandu-se de 10-12 ori, cate 2-3 minute aplicatia calda si 1-2 minute cea rece; initial se folosesc diferente mici de temperatura (32-36 oC), marindu-se de la alternanta la alternanta (40-15 oC). Toate aceasta alternanta determina un joc vascular de tip vasodilatatie-vasoconstrictie, o adevarata gimnastica vasculara periferica.
Indicatii: dureri periarticulare, dureri musculo-tendinoase, contracturi, hipertonii musculare, edeme, algoneurodistrofia, suferintele reumatismale degenerative (in particular artroze ale articulatiilor mari) sau inflamatorii (in afara puseelor), etc.
Intre contraindicatii se mentioneaza: reumatismele inflamatorii in puseu, boli infecto-contagioase, decompensarile inflamatorii din artroze, stari febrile, tromboflebite, tuberculoza, boli psihice, afectiuni cutanate (eczeme, micoze, prurit, psoriazis, cancer cutanat), boli venerice, sarcina normala peste 3 luni, afectiuni intercurente care agraveaza suferintele cardiovasculare si respiratorii, hipertensiunea arteriala instabila, boli cardiovasculare, fragilitatea cutanata la varstnici si copii impune precautii.

Relaxare musculara – baie cu saruri cu hibiscus, musetel si hidromasaj
Relaxarea simturilor – baie cu saruri de lavanda si hidromasaj
Relaxare si tonifiere – baie cu bulgare efervescent : galbenele, isop, cocos, musetel.
1 Pachet pentru detensionarea musculaturii si relaxare : Gomaj corporal, baie cu saruri, hidromasaj si hidratarea pielii prin masaj de relaxare.
2 Pachet pentru relaxarea picioarelor obosite: gomaj , relaxarea picioarelor in apa cu saruri minerale, masaj cu ulei oriental cald.

 

 

Servicii medicale

1.    Consultatie Medicala

2.    Electroterapie Curenti diadinamici
Curenti interferentiali
Curenti trabert
Curenti tens
3.    Ultrasunet
4.    Magnetodiaflux
5.    Acupunctura
6.    Drejan: Veno – limfatic : anticelulitic
Detoxifiere
Insuficienta venoasa
7.    Electrostimulare

         

 

 

FIZIO – TERAPIE consultatie oferita de DR. Guran Mioara- medic specialist

⭐(ELECTROTERAPIE – CURENTI INTERFERENTIALI,DIADINAMICI,TENS,
TRABERT)
⭐ELECTROSTIMULARE
⭐ULTRASUNET
⭐MAGNETODIAFLUX
⭐DRENAJ VENO-LIMFATIC
⭐LAMPA UV.
⭐ACUPUNCTURA

 

 

.