Cazare

Cazare în Băile Herculane

,, Locul unde povestile devin realitate”- Am continuat povestea, avand o experienta in domeniul turismului cu Pensiunea JOJO 2 ne-am gandit sa mergem mai departe si am construit o noua pensiune – resort de 5 stele – “JOJO Imperial- “ o pensiune moderna dar totodata boema, o intoarcere in timp la provocarea unor arhitecti vizionari , iscusiti care au creat o atmosfera regala a sec. al XIX-lea cu amprenta stilului art deco.
Pensiunea este amplasata in orasul Baile Herculane pe stada Vicol 48, aproape de zona centrala, intr-un cadru pitoresc cu panorama spre muntii Cernei si muntii Domogled cu iesire la raul Cerna.
In incinta locatiei veti afla receptia cu lobby bar , restaurant cu zone de separeu si terasa , camere spatioase si apartamente de cazare deservite de lift, apartament pentru persoanele cu dizabilitati si un Centru SPA modern.
O oaza de liniste si relaxare pentru minte, corp si suflet “ MENS SANA IN CORPORE SANO” , cum spuneau stramosii nostri , centrul SPA cuprinde: cabinete medicale pentru tratamente complexe, hidroterapie, diferite tipuri de masaj terapeutic si de relaxare, piscina interioara si exterioara, zona de Jacuzzi, dusuri emotionale, sauna uscata, sauna umeda, cromoterapie, zona de relaxare, zona de promenada
Va propunem sa descoperiti frumusetiile oferite de natura prin drumetii si excursii, serviciile oferite de personalul nostru calificat si facilitatile pensiunii JOJO Imperial create special pentru a satisfice si cele mai rafinate gusturi.

CAMERE NOASTRE

RON700 / night
Suita
RON500 / night
Camera dubla

GALERIE JOJO Imperial Resort & SPA